Afspraken veilige consulten met minimale besmettingskans

Langzaam maar zeker raken wij één met een 1,5 meter maatschappij. Er wordt al een tijdje geen handen meer geschud. Colors4Life Natuurgeneeskunde en Ayurveda heeft de Praktijk zo ingericht dat er hygiënisch en veilig gewerkt kan worden. De handen kunnen bij binnenkomst met een alcoholische desinfecterende gel gereinigd worden. Daarna kunt u direct naar de Praktijkruimte.

De Behandeltafel, de Ayurvedische Droni, is hygiënisch ingepakt met een plastic hoes, overdekt met papier. Na de Ayurvedische Behandeling wordt al het wegwerpmateriaal direct weggegooid. Er wordt wel gevraagd om zelf 2 handdoeken mee te nemen, evt. een eigen hoeslaken. Houd er rekening mee dat u die weer meeneemt en thuis gaat wassen!

Tijdens de Ayurvedische Behandelingen wordt er een mondkapje gedragen door de Behandelaar. Er zijn wegwerp mondkapjes aanwezig voor cliënten, maar is niet noodzakelijk.

Er zijn in verband met het Covid-19 een aantal vragen die de Behandelaar u gaat stellen bij het maken van de afspraak, maar ook aan het begin van elke afspraak:

  1. Heeft u nu Corona?
  2. Heeft u nu huisgenoten met Corona
  3. Heeft u nu één van deze verschijnselen? Droge hoest, kuchen, niezen, grieperig, koorts, kortademigheid
  4. Heeft u huisgenoten met één van deze verschijnselen?
  5. Bent u in thuisisolatie?

Als u één van deze vragen kan bevestigen met een Ja, dan kan er helaas niet behandeld worden totdat u of uw huisgenoten weer Corona-vrij zijn.