Bewegen is Belangrijk!

Colors4Life Natuur ( in de natuur ) Wat gaan we doen?

  1. we lopen rustig in de Natuur, bespreken wat jij graag zou willen bereiken of verbeteren aan jezelf, lichamelijk of in je omgeving en wij bespreken een persoonlijk doel.
  2. De wandeling wordt afgewisseld met Yoga oefeningen, versterkende oefeningen om jouw doel dichterbij te kunnen laten komen en mogelijkheden om jouw doel te kunnen realiseren. De Yoga oefeningen zijn gericht op jouw persoonlijke kunnen én uitdagingen hierin.

Hoe lang duurt het?

Een wandeling duurt ongeveer 1 uur, wij gaan dit 12 weken doen! Leuk! Want jij verzamelt in die 12 weken elke week één item wat je onderweg vindt en dat bij jouw doel hoort. Bij slecht weer blijven wij binnen bij Colors4Life Natuurgeneeskunde en Ayurveda zie Locatie

Wat zijn de kosten?

1 uur kost € 10,-. Om door te gaan kun je een strippenkaart aanschaffen met 12 weken voor € 120,-. Bij elke 4e afgeronde wandeling wordt een Ayurvedische Factuur uitgeschreven van € 40,- die vergoed kan worden bij de aanvullende ziektekostenverzekering.

Aanmelden via amanda@colors4life.nl of Bel 015-2159594

Voor wie is Colors4Life Natuur ( in de natuur )?

Colors4Life Natuur ( in de natuur ):
Voor mensen die sinds de COVID-19 Lockdown, gedurende bijna 2 jaar, nauwelijks buiten zijn geweest.
Voor vrouwen die beweging of persoonlijk en lichamelijk herstel zoeken bijvoorbeeld na een bevalling om weer een beetje het “gewone” leven op te kunnen pakken.
Voor diegene die graag voedingsadvies zoekt en meer zou willen bewegen om bijvoorbeeld fitter te worden of af te vallen. Jezelf verbeteren, met een beetje hulp.
Je bent niet alleen, bewegen is belangrijk!